Privacy

Sfeeracties.nl Privacy Policy Sfeeracties.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw vragen en/of aanvragen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Sfeeracties.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw vraag of aanvraag.

Sfeeracties.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
∑ Als u een aanvraag plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en telefoonnummer nodig om uw aanvraag in behandeling te nemen.

∑ Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties wanneer deze zich voor doen. Als u hier geen prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@sfeeracties.nl.

∑ Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Sfeeracties.nl verkoopt uw gegevens niet 
Sfeeracties.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw aanvraag/bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij sfeeracties.nl.
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van sfeeracties.nl, kunt u ons altijd per e-mail een bericht sturen of bellen op ons algemene telefoonnummer, wij staan u graag te woord.